Spēlētājs, kuru atpazīst

Spēlētājs, kuru atpazīst

Mana peldēšanas treniņa laikā armijas baseinā fiziskās normas kārtoja armijas speciālās vienības kandidāti. Puiši jauki, gribēšana liela, bet sistemātiski, ar treneri strādājuši nav. Cilvēki nav slikti, tikai īsti nesaprot, ko ūdenī dara vai ko darīt vajadzētu. Vicinās, kuļas, tērē lielu enerģiju, bet uz priekšu īsti netiek. Rezultāts…

Ka ir šķērsām, redzu arī es. Mana trenera komentārs: “Ja šitie ietrāpīs kaujas situācijā, pretiniekam būs viegls mērķis.”

Pievienotajā Apollo saitē ir ieskats Porziņga starpsezonas treniņos. Viņš strādā pa elementiem. Pa muskuļu grupām. Uz eksplozivitāti. Uz spēku. Uz izturību. Citiem vārdiem – kvalificēti un sistemātiski. Ak, jā, pievērs uzmanību – katrā solī ir klāt speciālists. Vai pat vairāki. Katrā solī!
Porziņģa treniņi

Rezultāts…
Viņš ir Porziņģis – spēlētājs, kuru atpazīst.

Biznesā, nez kāpēc, daudzi iedomājas, ka “pietiek ar gribēšanu”. Svarīgākais, ka “labs cilvēks”. Populārākā stratēģija: “Gan jau būs labi…” Visbiežāk izmantotā ekspertīze: “Gan jau kaut kā paši.” Rezultāts…

Kas gribi būt Tu?
Viegls mērķis vai Spēlētājs, kuru atpazīst?

Vēlies sevi attīstīt sistemātiski? Gribi biznesā tikt uz priekšu? Saprast, kādi ir Tev aktuālākie elementi un tiem arī veltīt savu laiku un enerģiju?
Nāc uz Master Training!

Karlis

Website:

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *