Godīga atlīdzība

Godīga atlīdzība

Mana nodarbošanās – mācīt efektīva biznesa un efektīvas personīgās rīcības iemaņas.

Nākt uz semināriem savus Klientus nemēģinu pārliecināt ar zemāku cenu vai lielāku atlaidi. Mēģinu parādīt un izskaidrot Ieguvumus, kā mainīsies viņu dzīve pēc semināra.

Šīs dienas Lielais Prieks: Semināra apmeklētājs (freelancer tulks) izstāstīja, ka Pārdošanas seminārs esot atmaksājies jau PIRMS semināra! Kā tieši tas ir noticis?

Tulkošana ir joma, kurā Klienti mūždien vienlaikus prasa ātrākus termiņus un zemākas cenas. Pirms semināra ar potenciālo dalībnieku apspriedām kādas iemaņas apgūsim un kā ar šīm iemaņām ir iespējams Klientam parādīt pakalpojuma Vērtību, kas palīdz saņemt arī samērīgu atlīdzību.

Pēc mūsu sarunas (bet vēl pirms semināra) tulks esot saņēmies saviem Klientiem paprasīt par soli samērīgāku atalgojumu. Klienti pat neesot iebilduši!

Tulka secinājums – cenas paaugstināšana, protams, ir problēma. Problēma, kuras cēlonis ir galvā. Taču… Nereti tas cēlonis ir nevis Klienta, bet paša Pārdevēja galvā!

Šajā gadījumā – vēl tikai pārdomas par semināra apmeklēšanu konkrētajam profesionālim ir palīdzējušas sakārtot cienīgāku atlīdzību par savu izglītību, pieredzi, un enerģiju. Palīdzējušas nodrošināt samērīgu atlīdzību, kura ļaus labāk parūpēties par saviem bērniem, hobijiem un turpmāko profesionālo attīstību. Palīdzējušas saņemt atlīdzību, kura turpmāk ļaus negrābt nepaceļamus darba apjomus un regulāri upurēt miega stundas.

Šie un vēl citi Ieguvumi ir rezultāts, kādu jau daudzi simti Latvijas profesionāļu ir guvuši no saturīgiem biznesa iemaņu semināriem. Ja arī Tava dzīve varētu uzlaboties pateicoties efektīvām pārdošanas iemaņām – dod ziņu!

Informācija par nākamajām grupām ir TE.

Karlis

Website:

Leave a Reply

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *